Phonak Audéo Marvel oplaadbare hoorapparaten

Phonak Audéo M

Het multifunctioneel hoortoestel dat een ‘liefde op het eerste geluid’-ervaring biedt.

Phonak Audéo Marvel:
• Helder, rijk geluid
• Directe verbinding met smartphones, tv en meer
• Oplaadbare modellen of toestellen met batterijen
• Intelligente apps

Phonak Audeo M herkent meer luistersituaties en past zich automatisch meer aan an ooit tevoren. Met AutoSense OS 3.0 en Binaural VoiceStream-technologie in alle modellen kunt u genieten van beter spraakverstaan ​​in lawaai en minder luisterinspanning in het dagelijks leven.

Ze streamen de volledige audiobandbreedte in realtime en bidirectioneel om uitdagende luistersituaties aan te pakken.


Directe audiostreaming naar alle mobiele telefoons voor superheldere gesprekken Connectiviteit met smartphones (iOS en Android), tv en meer
Phonak Audeo M biedt een wereldprimeur: het enige hoortoestel ter wereld dat audiocontent van iOS- en Android-telefoons binauraal streamt. U kunt handsfree bellen met uw hoortoestellen, zoals een draadloze hoofdtelefoon. Made-For-All-technologie maakt directe connectiviteit met Bluetooth-compatibele elektronica mogelijk, zodat u muziek kunt streamen en naar podcasts kunt luisteren.

U kunt zelfs verbinding maken met tv's of stereosystemen voor uitstekend spraakverstaan ​​en geluidskwaliteit. Door gebruik te maken van gepatenteerde AirStream-technologie is de Phonak TV Connector een eenvoudige plug-and-play-oplossing waarmee u films, shows, muziek en meer kunt streamen! Met de enige hoortoestellen die gestreamde spraak en gestreamde muzieksignalen classificeren, kunt u voor beide oren genieten van de best beoordeelde gestreamde geluidskwaliteit! Meer informatie over de TV Connector vindt u hier.

Phonak Audeo M en Roger Direct
Roger Direct is beschikbaar voor alle dragers van Phonak Audeo M-hoortoestellen. De Roger-technologie kan hoorprestaties op afstand en in lawaai verbeteren zonder een extra ontvanger. Meer informatie over de Phonak Roger leest u hier.


Oplaadbare modellen
Bevrijd uzelf van het gedoe van wegwerpbatterijen. De oplaadbare hoortoestellen van Phonak zijn gemaakt om uw leven gemakkelijker te maken. De baanbrekende ingebouwde lithium-ionbatterijtechnologie van Phonak gaat zes jaar mee. Langer dan alle andere fabrikanten van gehoorapparaten.
Oplaadbare Phonak-hoortoestellen worden supersnel opgeladen. Ze geven u 1 dag horen met 2 uur opladen. Bovendien worden ze geleverd met gebruiksvriendelijke slimme oplaadopties, zodat u ze overal kunt opladen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een lege batterij.

Phonak is een pionier op het gebied van oplaadbaarheid in de hoorindustrie met de introductie van oplaadbare lithium-ionbatterijen. Phonak Audeo M-hoortoestellen zijn ook verkrijgbaar met deze technologie. Ze schakelen automatisch in wanneer ze uit de oplader worden gehaald en gaan uit wanneer ze terug in de oplader worden geplaatst. U kunt de hele dag verbonden blijven en genieten van een hele dag horen, inclusief streaming.

Slimme apps
Phonak heeft een nieuw digitaal serviceplatform geïntroduceerd dat uw leven meer gemak kan bieden. Via de myPhonak-app kunt u ervoor kiezen om informatie te delen met uw audioloog, zodat deze uw luisterervaring op afstand en in realtime kan aanpassen. Deze app biedt real-time video-ondersteuning op afstand via een videogesprek! Meer informatie over de MyPhonak-app vindt u hier.


Dus wat maakt Phonak Audeo M-hoortoestellen uniek?
Phonak Audeo M-hoortoestellen bieden een uitzonderlijke geluidskwaliteit vanaf de eerste aanpassing en elke dag daarna. Dit is bereikt door de bewezen prestaties van hun technologie te gebruiken en deze op alle mogelijke manieren te verbeteren zodat de hoortoestellen functioneren zoals u verwacht, zelfs in de meest uitdagende omgevingen.

De combinatie van het helderste, rijkste geluid met baanbrekende multifunctionaliteit, de breedste connectiviteit, de beste oplaadbaarheid en enkele echt handige slimme apps. Het echte unieke van Audeo M-hoortoestellen komt van deze technologieën die harmonieus samenwerken en mengen. Alles in één heel slim instrument. En hoewel ze vol zitten met al deze verbeteringen, zijn ze ook ongelooflijk gebruiksvriendelijk.
Audéo Marvel is verkrijgbaar in 5 modellen en 9 kleuren, zodat u hem kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften.

Niet alle functies zijn op alle modellen beschikbaar.
We adviseren altijd dat het beste product het technologieniveau is dat het best past bij uw levensstijl en verwachtingen. Voor meer informatie of een vrijblijvende proefperiode kan u contact opnemen via onderstaande link.