krachtig hoortoestel hoorapparaat Phonak Naida Marvel High Power

Phonak Naida M

Phonak Naida M behoort tot de best presterende high-power hoortoestellen voor achter het oor op de markt. De Phonak Naida M heeft het vermogen om het beste uit ernstige en zeer ernstige gehoorverliezen te halen. Het maakt gebruik van een uiterst bekwame feedbackmanager (fluiten drastisch verminderen) en ‘SoundRecover2’. Deze technologie maakt geluiden hoorbaar maken die voorheen niet konden gehoord worden.

Krachtig, rijk geluid
Phonak Marvel-hoortoestellen herkennen meer luistersituaties en passen zich automatisch meer aan dan ooit tevoren. Met AutoSense OS 3.0 en Binaural VoiceStream-technologie kunt u genieten van beter spraakverstaan ​​in lawaai, minder luisterinspanning en een betere spraakherkenning in lawaai.

Naida M bestaat in vier technologieniveaus: Naida M30, Naida M50, Naida M70 en Naida M90. Respectievelijk instapniveau, middenklasse, geavanceerd niveau en premiumniveau.

De Phonak Naida M heeft het extra voordeel dat hij water- en stofbestendig is voor extra bescherming met een IP68-classificatie. Een robuust hoortoestel voor alle omgevingen.

Phonak Naida M Marvel Sound Recover

Phonak Naida M biedt meer hoorbaarheid van hoogfrequente geluiden.
SoundRecover2 is 's werelds eerste adaptieve frequentiecompressie-algoritme. Het tilt de voordelen van SoundRecover naar een hoger niveau. Zelf voor mensen met moeilijk aan te passen gehoorverliezen waarbij er weinig bruikbaar hoogfrequent gehoor is, kan geluid worden gecomprimeerd tot waar het hoorbaar is.

Ernstige gehoorverliezen hebben extra vermogen nodig voor een merkbaar verschil in hoorbaarheid. 

  • BroadbandBooster: een nieuwe manier van digitaliseren, monsteren en filteren van signalen, verhoogt de versterking voor luide breedbandingangssignalen - zoals spraak - met maximaal 5 dB. Middelhoge en luide inkomende breedbandsignalen zijn beter hoorbaar zonder enige vervorming.


  • Nieuw mechanisch en akoestisch ontwerp. De xUP-ontvanger voor Naída M-RIC biedt extra versterking en output met maximaal 6 dB op de lage frequenties zonder verhoogd batterijverbruik.
Phonak Naida M Marvel connectiviteit bluetooth

Maakt verbinding met smartphones, tv en meer
Phonak Naida Marvel maakt rechtstreeks verbinding met iOS-, Android-smartphones of andere Bluetooth-apparaten. Met de plug and play TV Connector geniet je van tv-programma's.

Bovendien maakt Marvel onderscheid tussen gestreamde spraak- en muzieksignalen en past het zich automatisch aan voor een betere geluidskwaliteit.

Meer vertrouwen en betrouwbaarheid: 60% robuuster
Cliënten met een ernstig tot zeer ernstig gehoorverlies zijn sterk afhankelijk van hun hoortoestellen en verwachten daarom duurzame en betrouwbare apparaten. De Naída M functioneert zelfs in de moeilijkste luisteromgevingen, wat het vertrouwen van de gebruiker vergroot.

  • Met een nieuw glasvezel-versterkt materiaal is Naída M nu 60% robuuster dan zijn voorganger, wat de klant optimaal vertrouwen geeft.


  • Water- en stofbestendig met een IP68-classificatie.
Phonak Naida M Roger Select Pen

Phonak Naida M-look

  • Het aanpasbereik van Naida M is uitgebreid naar zwaardere verliezen, daarom kunnen veel mensen worden uitgerust met kleinere apparaten dan voorheen.


  • 25% dunner dan zijn voorgangers, waardoor ze comfortabeler zijn om te dragen en minder zichtbaar zijn.


Roger Direct
Hiermee kan Roger-technologie rechtstreeks naar Marvel-hoortoestellen streamen om de hoorprestaties in moeilijke luistersituaties te verbeteren. Meer informatie over Roger Direct vind je hier.

myPhonak-app
U kan uw hoorervaring personaliseren en uw hoortoestellen verfijnen met de geavanceerde afstandsbedieningsfunctie en meer. Meer informatie over de myPhonak-app lees je hier.

Niet alle functies zijn op alle modellen beschikbaar.
We adviseren altijd dat het beste product het technologieniveau is dat het best past bij uw levensstijl en verwachtingen. Voor meer informatie of een vrijblijvende proefperiode kan u contact opnemen via onderstaande link.