Phonak Naida Paradise

Phonak Naida Paradise

Phonak Naida heeft een lange geschiedenis van baanbrekende innovatie, gericht op het ondersteunen van personen met een ernstig tot zeer ernstig gehoorverlies.
De Phonak Naida Paradise bestaat in 2 modellen:

  • Naída P-PR: een oplaadbaar hoorapparaat voor een mild tot matig-ernstig gehoorverlies
  • Naída P-UP: een hoorapparaat dat werkt met batterijen en geschikt is voor een ernstig tot zeer ernstig gehoorverlies


De nieuwste generatie van hoortoestellen biedt een ongeëvenaarde krachtige hoorervaring. 
Dit toestel omvat :

  • Hoogwaardig, krachtig geluid
  • Verbindingsmogelijkheden met smartphone, TV en meer
  • Slimme apps


NIEUWE FUNCTIES

Dankzij de audiologische deskundigheid van Phonak en kunstmatige intelligentie omvat de Naída Paradise een aantal nieuwe functies:

  • Speech Enhancer

Iemand kunnen verstaan die zacht of vanaf een afstand praat in een stille omgeving is vaak lastig voor personen met een ernstig gehoorverlies. Dankzij deze functie kan de gebruiker zachte spraak in rustige omgevingen beter verstaan.

  • Dynamic Noise Cancellation

Horen in rumoerige omstandigheden is een uitdaging. Deze functie zorgt voor een verbeterde signaal/ruis-verhouding en kan worden afgesteld naar persoonlijke voorkeuren middels de myPhonak-app.


  • Motion Sensor Hearing

Een gesprek voeren met iemand terwijl je in beweging bent kan veel inspanning kosten. In een rumoerige omgeving zoals een drukke straat is een gesprek voeren nóg lastiger. 
Naída P-PR is voorzien van een nieuwe bewegingssensor die kan vaststellen of u in beweging bent. Motion Sensor Hearing leidt tot een beter spraakverstaan en biedt u een betere luisterervaring terwijl u onderweg bent.

 

Verbindingsmogelijkheden met smartphone, TV en meer


Universele connectiviteit houdt in dat de Naida Paradise verbinding met uw telefoontoestel of een ander apparaat met Bluetooth kan maken, zodat u audio direct naar uw hoortoestellen kunt streamen.

Met handsfree telefoongesprekken kunt u met één druk op de multifunctieknop oproepen beantwoorden of weigeren, zelfs als de telefoon zich helemaal aan de andere kant van de kamer bevindt. Zodra u begint te spreken, detecteren de hoortoestellen uw stem en sturen ze de signalen terug naar uw telefoon.

Dankzij meerdere Bluetooth-verbindingen kunt u eenvoudig luisteren naar bijvoorbeeld muziek en vervolgens overschakelen naar een binnenkomende oproep. Er kunnen tot wel acht Bluetooth-apparaten gekoppeld worden en u kunt gemakkelijk wisselen tussen twee tegelijk verbonden apparaten.

Tikbediening is mogelijk dankzij de bewegingssensor in de Naída P-PR. U kunt telefoongesprekken aannemen, ophangen en zelfs tussen apparaten schakelen door simpelweg twee keer op uw oor te tikken. 
Bovendien kunt u muziek afspelen of pauzeren, streaming onderbreken of hervatten en via Bluetooth gebruikmaken van stemhulp-apps.