Unitron Stride P R oplaadbaar hoorapparaat achter het oor android iPhone Discover accu lithium-ion

UnitroN Stride P R

Maak kennis met het nieuwste hoortoestel binnen het Unitron gamma: Discover Stride P R. Een achter-het-oor hoortoestel met geïntegreerde oplaadbare lithium-ion accu. Hierdoor is het gebruik van wegwerpbatterijen overbodig en kunt u steeds een volledige dag genieten van uw nieuwe hoorbeleving. Op het einde van de dag steekt u de hoortoestellen simpelweg in de lader en u kunt de volgende ochtend zeker zijn van nieuw luistergenot.


Naast een makkelijk oplaadsysteem biedt de Unitron Discover Stride P R ook de mogelijkheid om een draadloze Bluetooth®-verbinding te maken met Android™ en iPhone® smartphones en de meeste traditionele mobiele telefoons. Ook tablets en andere apparaten kunnen zonder problemen verbonden worden, mits een compatibele Bluetooth®-connectiviteit. Dit laat u toe om handsfree te bellen en media te streamen, rechtstreeks via uw hoortoestellen!Unitron Stride P R Discover oplaadbaar achter het oor app

Handige accessoires als de TV Connector en de Remote Plus app op uw mobiel telefoon zorgen er voor dat ook het beluisteren van de televisie en het bedienen van de hoortoestellen geen enkele moeite meer vergt. 


Het Discover platform biedt u bovendien de mogelijkheid om na aankoop het technologie niveau te upgraden. Hierin is Unitron uniek, geen enkele andere fabrikant biedt u deze flexibiliteit. Het is immers goed mogelijk dat uw luisterbehoeftes na enige tijd veranderen. Vanzelfsprekend kunt u een hoger technologieniveau eerst kosteloos uitproberen.


De Unitron Discover Stride P R is specifiek ontworpen voor mensen die een zwaarder gehoorverlies hebben of moeite hebben met manipulatie. Er zijn ook andere hoortoestellen beschikbaar op hetzelfde platform indien u andere wensen heeft. Jeroen zal u steeds begeleiden naar de juiste keuze. 
Wil u meer informatie of heeft u interesse in een vrijblijvende proef?
Maak gerust een afspraak!