Phonak Marvel 2.0

PHONAK MARVEL 2.0

LIEFDE OP HET EERSTE GELUID

Het Marvel-platform onderscheidt zich niet alleen van andere hoortoestellen vanwege zijn afzonderlijke eigenschappen, maar vanwege een combinatie van al deze functies. In de hoortoestellen werken alle geavanceerde technologieën van Phonak in één verbonden systeem samen.


Eigenschappen

AutoSense 3.0 Phonak

AutoSense OS 3.0

De nieuwste generatie van de bedrijfseigen Phonak-technologie herkent en past zich automatisch aan om precies aan te sluiten bij meer luistersituaties dan ooit tevoren

Binaural Voicestream Technologie Phonak

Binaural VoiceStream Technologie™

Deze unieke Phonak-technologie is ontwikkeld op basis van het feit dat twee oren beter horen dan één. Het streamt de volledige audio-bandbreedte in realtime en bi-directioneel, waardoor uitdagende luistersituaties worden aangepakt doordat wordt gesimuleerd wat de hersenen doen wanneer geluid beide oren binnenkomt. 


Bluetoothverbinding Phonak

Bluetooth-verbinding

Verbinding met smartphones (iOS en Android) of andere apparaten met Bluetooth®-functionaliteit. In tegenstelling tot andere beschikbare hoortoestellen, kan Marvel rechtstreeks verbinding maken met uw iOS- of Android-smartphone, of andere apparaten met Bluetooth®-functionaliteit om zo elk type audio te streamen. 

Roger Phonak

Roger™

 Marvel hoortoestellen bevatten baanbrekende gehoortechnologie, zoals RogerDirect™, waarmee Roger microfoons rechtstreeks naar Marvel hoortoestellen kunnen streamen zonder dat er een externe receiver bevestigd hoeft te worden. 


Oplaadbare lithium ion accutechnologie

Oplaadbare lithium-ion-accutechnologie

Phonak loopt voorop op het gebied van oplaadbaarheid binnen de hoorsector met de introductie van oplaadbare lithium-ion-accu's. De accu's zijn ontworpen om 6 jaar mee te gaan. 


Phonak Marvel Magazine

Phonak Marvel Magazine

Voor wie op zoek is naar informatie over de beste hoortoestellen en accessoires is er het Marvel Magazine. Een uitgave over het nieuwste Phonak-toestel; een waar meesterwerk. Laat u verrassen door de unieke eigenschappen van dit multifunctionele hoortoestel dat meer mogelijkheden dan ooit tevoren biedt. Klik op de link hieronder en lees waarom dit toestel de concurrentie mijlenver achter zich laat.

Remote Support aanpassen hoortoestel hoorapparaat vanop afstand

Met Phonak Remote Support is er geen afspraak nodig in het hoorcentrum. Het is een gratis tool om op een veilige en alternatieve manier zorg te bieden tijdens COVID-19 en daarna.

Er wordt een realtime verbinding gemaakt met de hoortoestelgebruiker, zowel met audio als met video.

Op basis van de behoeften van de gebruiker worden de hoortoestellen vanop afstand geoptimaliseerd.

Phonak Remote Support MyPhonak app fijnregelen bijregelen van op afstand

Benieuwd naar fijnregelen op afstand via de Phonak Remote Support? 
Klik hieronder en ontdek hoe eenvoudig en handig het is!