Steeds de laatste innovaties van de beste merken!

Steeds een stap vóór zijn betekent continu vernieuwen en de nieuwste trends aanbieden

Lees hieronder welk nieuw gamma we u te bieden hebben.

Phonak Marvel 2.0 hoorapparaat oplaadbaar

PHONAK MARVEL 2.0

Phonak Paradise

Het Phonak Marvel-platform is het bewijs van een oneindige inzet om het horen zonder beperkingen te verbeteren. De technologie biedt uitstekende hoorprestaties, spraakverstaan en geluidskwaliteit, ongeacht de luisteromgeving.

Meer te weten komen over kleinste hoorapparaten in-het-oor op de markt? Kent u het 'onzichtbare' hoorapparaat? Om meer te weten te komen over Virto M-Titanium, klik hier.

Al gehoord over Virto M-312? Het is 's werelds eerste in-het-oor toestel waarbij rechtstreekse streaming met uw smartphone  (iOS® en Android™)  mogelijk is. Ontdek meer hier!

Phonak Paradise-hoortoestellen bevatten de nieuwste technologie: ze maken  gebruik van de volledig nieuwe PRISM geluidsbewerkingschip waarmee ze een geluidskwaliteit kunnen leveren die nog natuurlijker en helderder is en waarmee spraak in rumoer beter te verstaan is.
De toestellen kunnen een gelijktijdige Bluetooth-connectie met twee apparaten maken en geven de gebruiker tal van instelmogelijkheden via de nieuwe app. Lees meer over Phonak Paradise hier!

Unitron Discover

Unitron BLU

Er is maar één kans voor een eerste indruk. Het Discover-platform met FLEXTM transformeert de hoorervaring voor u en uw cliënten.

Kent u Unitrons eerste lithium-ion oplaadbare Moxi Jump R? Een stijlvol RIC-ontwerp dat eenvoudig kan worden opgeladen. U vindt er alles over hier.

Liever een hoorapparaat met batterijen dan een oplaadbaar hoortoestel? Bij Unitron heeft u de keuze. Lees er meer over hier.

Unitron presenteert met trots het BLU-platform. Van spontane roadtrips tot een oude vriend tegenkomen; de onverwachte dingen in het leven vragen om flexibiliteit en hoortoestellen die geschikt zijn voor deze spontane levensstijl.
Met deze toestellen kunt u alles aan wat de dag brengt.

Ontdek nu de Moxi B-R en de Moxi B-RT, de oplaadbare hoorapparaten samen met hun broertje Moxi B-312 die werkt met batterijen hier.

Phonak Roger Select accessoire streamen geluid

Phonak Roger On / Roger Select & Roger Direct

Voor een effectieve communicatie is spraakverstaanbaarheid essentieel. Roger-microfoons zijn ontwikkeld om achtergrondlawaai te reduceren en de stem van de spreker direct door te geven naar hoortoestellen.

Wil u weten hoe de nieuwste Roger-apparatuur werkt? Bent u benieuwd of uw toestellen compatibel zijn met Roger? Zoek het zeker eens uit hier.

 

Roger Dynamic Soundfield stemversterker leerkracht leraar stem stemproblemen

Roger dynamic soundfield

Phonak ontwierp voor mensen met een spreekberoep die stemproblemen ontwikkelden een toestel dat het opnieuw mogelijk maakt comfortabel te communiceren. Maak kennis met de Roger Dynamic Soundfield hier.