hoortoestellen, hulpmiddelen en producten

hoortoestel hoorapparaat Phonak Unitron

HOORTOESTELLEN

Phonak
Unitron

hulpmiddel hoorhulpmiddel switel sennheiser bellman & symfon Roger

HULPMIDDELEN

Switel
Sennheiser
Bellman & Symfon
Roger

hoorbescherming oordop muziekdop alpine audia zwemdoppen slaapdoppen

HOORBESCHERMING

Alpine
Audia

onderhoud C&C line droogtabletten reinigingsset reinigingstabletten peer

ONDERHOUD

C&C Line

batterijen Power One 13 312 675 10

BATTERIJEN

PowerOne

Phonak

"Wij geloven in het veranderen van levens en het creëren van een wereld waarin ‘life is on’ voor iedereen. 

Miljoenen mensen leven met een barrière tussen hen en hun familie, vrienden en de activiteiten waar ze zo veel van houden. Allemaal omdat ze niet goed kunnen horen. Dit hoeft niet zo te zijn. Wij weigeren dit te accepteren. Wij weten zeker dat we het verschil kunnen maken. Wij zijn er van overtuigd dat het herstellen van iemands gehoor een zeer groot effect kan hebben op iemands leven. 

Maar we zijn van nature rusteloos en nooit helemaal tevreden. Omdat wij geloven dat we nog meer en beter werk kunnen verrichten voor iedereen met gehoorverlies. Samen met onze partners, audiciens van over heel de wereld, zetten wij ons volledig in om het stigma dat bij gehoorverlies hoort te doorbreken, de hindernissen voor slechthorenden weg te nemen en nieuwe, innovatieve manieren te ontwikkelen om echt iedereen te laten genieten van al het moois dat geluid ons biedt."

hoorapparaten merk hoortoestel Phonak
Phonak Marvel 2.0 platform

PHONAK MARVEL 2.0

LIEFDE OP HET EERSTE GELUID

Het Marvel-platform onderscheidt zich niet alleen van andere hoortoestellen vanwege zijn afzonderlijke eigenschappen, maar vanwege een combinatie van al deze functies. In de hoortoestellen werken alle geavanceerde technologieën van Phonak in één verbonden systeem samen.


EIGENSCHAPPEN

AutoSense 3.0 Phonak

AUTOSENSE OS 3.0

De nieuwste generatie van de bedrijfseigen Phonak-technologie herkent en past zich automatisch aan om precies aan te sluiten bij meer luistersituaties dan ooit tevoren


Phonak binaural voicestreaming technologie

BINAURAL VOICESTREAM TECHNOLOGIE™

Deze unieke Phonak-technologie is ontwikkeld op basis van het feit dat twee oren beter horen dan één. Het streamt de volledige audio-bandbreedte in realtime en bi-directioneel, waardoor uitdagende luistersituaties worden aangepakt doordat wordt gesimuleerd wat de hersenen doen wanneer geluid beide oren binnenkomt. 


Phonak bluetoothverbinding

BLUETOOTH-VERBINDING

Verbinding met smartphones (iOS en Android) of andere apparaten met Bluetooth®-functionaliteit. In tegenstelling tot andere beschikbare hoortoestellen, kan Marvel rechtstreeks verbinding maken met uw iOS- of Android-smartphone, of andere apparaten met Bluetooth®-functionaliteit om zo elk type audio te streamen.


Phonak Roger

ROGER™

 Marvel hoortoestellen bevatten baanbrekende gehoortechnologie, zoals RogerDirect™, waarmee Roger microfoons rechtstreeks naar Marvel hoortoestellen kunnen streamen zonder dat er een externe receiver bevestigd hoeft te worden. 


Phonak oplaadbare lithium-ion-accutechnologie

OPLAADBARE LITHIUM-ION-ACCUTECHNOLOGIE

Phonak loopt voorop op het gebied van oplaadbaarheid binnen de hoorsector met de introductie van oplaadbare lithium-ion-accu's. De accu's zijn ontworpen om 6 jaar mee te gaan. 


Hoortoestel hoorapparaat onzichtbaar titanium oplaadbaar Virto Naida Audéo Bolero Audeo

unitron

Unitron heeft ruimschoots ervaring in het ontwikkelen van hooroplossingen.

Wij zetten ons in voor mensen met gehoorverlies en de specialisten die hen ondersteunen. Samen streven we frisse en vindingrijke manieren na om levens te verbeteren en deze vorderingen voor iedereen beschikbaar te maken. Deze doelgerichte innovatie staat bij alles wat we doen op de eerste plaats. Want kunnen horen is essentieel.

hoortoestel hoorapparaat unitron discover jump oplaadbaar
Unitron Discover

Unitron DISCOVER

NEEM AFSCHEID VAN HOE HET WAS. EN BEREID U VOOR OP DE ERVARING VAN UW LEVEN

Er is maar één kans voor een eerste indruk. Het Discover-platform met FLEXTM transformeert uw hoorervaring.

hoortoestel hoorapparaat unitron jump discover

hulpmiddelen Sennheiser / Bellman & Symfon / Switel

Bij beginnende slechthorendheid is het vaak niet nodig om onmiddellijk de stap te zetten naar een hoortoestel. Sommigen hoorhulpmiddelen kunnen gebruikt worden zonder hoortoestel en zijn bedoeld om bij beginnende slechthorendheid beter te kunnen horen en verstaan. Daarnaast bestaan er  hulpmiddelen die kunnen gebruikt te worden in combinatie met een hoortoestel om in moeilijke luistersituaties extra ondersteuning te geven..

Hierbij kan gedacht worden aan een versterkte telefoon of GSM, een wekker die flitst of trilt of een speciale hoofdtelefoon om de tv of radio beter te kunnen horen. Maak een afspraak om samen te kijken naar wat wij u kunnen bieden om dagdagelijkse geluiden weer beter hoorbaar te maken.

hoorhulpmiddel hulpmiddel sennheiser bellman symfon switel
hoorhulpmiddel hulpmiddel wekker trilwekker flitswekker
hoorhulpmiddel hulpmiddel versterkte telefoon
hoorhulpmiddel hulpmiddel geluidsoverdrachtsysteem radio TV Sennheiser

Roger

Dankzij de moderne hoortoesteltechnologie wordt het steeds eenvoudiger om het spraakverstaan te verbeteren. Zelfs de krachtigste hoortoestellen kennen echter hun beperkingen, vooral in rumoerige plaatsen en op afstand. In dergelijke gevallen wordt van de modernste draadloze microfoons vereist dat zij de prestaties verbeteren en de brug zijn naar beter verstaan. Dit is ook precies waarin het digitale draadloze Roger portfolio uitblinkt. Het portfolio bestaat uit microfoons en ontvangers die de stem van een spreker opvangen en deze draadloos uitzenden naar de luisteraar, waarbij achtergrondlawaai wordt verminderd. Hierdoor kunt u spraak duidelijk horen tijdens vergaderingen of sociale bijeenkomsten, waardoor u weer optimaal kunt genieten van uw gehoor. 


Draadloos geluidsoverdrachtsysteem FM Roger Select
FM Roger Select
Roger FM Table Mic

GEHOORBESCHERMING

Bescherm uw kostbare oren tegen geluidsschade met onze gehoorbescherming! 
De Alpine-lawaaibescherming laat je plezier halen uit de dingen die je graag doet, zonder te worden gehinderd door schadelijk of storend geluid. 

Voor de meest comfortabele gehoorbescherming raden wij op maat gemaakte bescherming aan met een filter voor elke situatie. Van schietsporten tot rockconcerten, van zwemmen tot klussen, van motorrijden tot slapen. 

Alpine lawaaibescherming Audia oordoppen muziekdoppen slaapdoppen zwemdoppen
muziekdoppen gehoorbescherming
Alpine gehoorbescherming Party Plug
Alpine gehoorbescherming Work Safe
Alpine gehoorbescherming Swim Safe
zwemdoppen op maat

Reinigings- en onderhoudslijn

Hoorcentrum Roelandt heeft een groot gamma aan producten en hulpmiddelen om optimaal onderhoud en hygiëne te verzekeren. Deze kits kunnen u helpen om de vorming van schadelijke bacteriën, schimmels en virussen tegen te gaan, eczeem en oorontsteking te voorkomen en een goede werking van de hoortoestellen te bevorderen.


Reinigen onderhoud hoorapparaat
C&C droogtabletten
C&C onderhoudskit
C&C reinigingstabletten
hoorapparaat droogbox D-Dry

Batterijen

Vuil en zweet kunnen de hoortoestellen ernstig beschadigen. Onze reinigings- en onderhoudsproducten helpen het toestel in goede staat te houden, reparatiekosten te beperken, juiste werking op lange termijn te verzekeren en hygiëne te onderhouden.

De reinigings- & onderhoudsproducten van Phonak zijn speciaal ontwikkeld voor alle typen hoortoestellen en oorstukjes. Ze zijn allemaal getest volgens internationale richtlijnen voor dergelijke producten.

Hoortoestelbatterijen van Power One komen uit een lange "Made in Germany"-traditie. Ze behoren tot de best verkopende batterijen ter wereld. De redenen voor hun buitengewone succes: ze combineren de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid, een extreem lange levensduur en maximaal comfort. Kom langs voor de beste batterijen voor uw hoorapparaten: 10, 13, 312 of 675.

PowerOne 10 13 312 675 batterijen
Unitron Discover AHO achter het oor
Phonak CIC in het oor
Phonak Audéo
Unitron Jump
Phonak oplaadbaar