Phonak Roger Select & Roger Direct...

 

leveren betere hoorprestaties in lawaai / op afstand

31% van alle hoortoesteldragers zegt dat het moeite kost om in lawaaierige omgevingen goed te horen. Juist op dit gebied blinkt de digitale draadloze technologie van Roger pas echt uit. 

Streamen rechtstreeks naar hoortoestellen

Roger Direct is een unieke technologie van Phonak waarmee Roger microfoons direct naar uw hoortoestellen kunnen streamen, zonder dat er een externe ontvanger bevestigd hoeft te worden.

Geven een Beter spraakverstaan

De Roger technologie meet continu het omliggende ruisniveau en past het volume van de microfoon automatisch aan. Als het ruisniveau toeneemt, wordt Roger op basis hiervan bijgesteld, zodat de stem van de spreker boven het achtergrondlawaai uitstijgt. Hoortoestelgebruikers verstaan bijna 10 keer beter met Roger technologie in lawaai en op afstand dan goedhorenden.

verbeteren De luisterervaring in groepen

Met MultiBeam-technologie kunt u profiteren van uitzonderlijk spraakverstaan in groepsgesprekken. Door gebruik te maken van meerdere microfoons die geluid vanuit zes richtingen opvangen, kan spraak in een straal van 360 graden worden opgevangen en berekend. Vervolgens wordt automatisch de richting met het helderste geluid geselecteerd. Hierdoor kunt u goed horen, ongeacht uit welke richting een stem komt. Het spraakverstaan wordt in rumoerige groepsgesprekken met maximaal 61% verbeterd.

Bestel online en haal je bestelling voor de deur van onze winkel op.

Roger Select Direct

Meer weten?

Wil je dit graag vrijblijvend uitproberen? Benieuwd of ook jij tussenkomst krijgt voor deze accessoires? Maak nu een afspraak en kom alles te weten over het Roger-gamma!