Phonak TV connector directe connectiviteit hoortoestel hoorapparaat TV 2,4 GHz

Phonak TV Connector

De TV Connector is een eenvoudig in te stellen en gebruiksvriendelijk audioapparaat dat wordt gebruikt in combinatie met Phonak M-hoortoestellen en dat directe connectiviteit ondersteunt zonder neklus!

AirStream-technologie 
Het nieuwe gepatenteerde 2,4 GHz-streamingprotocol biedt energiezuinige audiostreaming in uitstekende stereokwaliteit zonder waarneembare vertraging voor de hoortoesteldrager.

Directe connectiviteit 
De TV Connector streamt rechtstreeks naar de hoortoestellen binnen een bereik van maximaal 15 meter.

Phonak TV connector draadloze verbinding hoorapparaat hoortoestel TV 2,4 GHz

Plug 'n Play 
Zodra de TV Connector is aangesloten op de tv en stroombron, detecteert deze automatisch alle compatibele hoortoestellen binnen een straal van 1 meter. Een ingewikkeld koppelingsproces is niet nodig. De TV Connector ondersteunt een onbeperkt aantal aangesloten hoortoestellen met één apparaat. Het audiosignaal wordt tegelijkertijd naar alle aangesloten hoortoestellen gestreamd.

De Phonak TV Connector heeft een verbindingsknop met één klik, wordt gevoed door micro-USB en heeft een 3,5 mm analoge en TOSLink digitale audio-ingang. Afmetingen zijn 63 mm x 63 mm x 12 mm.

Compatibiliteit 
De TV Connector is compatibel met Phonak Audeo B-Direct en Phonak Marvel-apparaten. Hij werkt niet met andere versies van Audeo B of andere draadloze Phonak-hoortoestellen. Voor meer informatie of een vrijblijvende proef kan je terecht bij Jeroen via de link hieronder.